Vill föralltid vara jag!

Jag vet inte hur allt hade varit om man hade varit som alla andra?

"ni skrattar åt mig för att jag är annorlunda,
Jag skrattar åt er för att ni är precis som alla andra"

Mycket bra sagt.
Ja kan med handen på hjärtat säga att jag vet att jag inte är normal. Vad normal nu än är. Men jag är inte som alla andra. Jag är barnslig, omogen, självkär, ond, högljudd men om jag älskar någon då gör jag det med hela mitt hjärta.
Men om jag vill vara allt det där? Får jag inte det då baraför att jag är faktiskt vuxen nu! Hela 21 år. Men jag älskar ju att vara just jag. Det är fint. Har många gånger funderat på hur livet hade sett ut om man va en ängel, blyg och inte sa ett ljud. Ååh fy fan va tråkigt! Usch marddröm hade jag tyckt. Finns säkert folk som trivs med det också! Antigen gillar man mig eller så hatar man mig. Så är det bara!

Egentligen ville jag bara säga att jag älskar att vara jag! Ååh jag älskar ja just idag allt! Snacka om att vara pepp på livet just nu! Mums! <3
Tack tack tack alla nötter som finns i de!


Ett extra tack till två personer som alltid finns! Vilken tid på dygnet som hellst. Vad det än är! Mini och Mowgli! Ni är bääääst! <3


Kärlek i mitt liv!

När man inte tror att de kan bli bättre så blir det de! Trodde aldrig min hjärna skulle tänka dessa tankarna dom gör. Men vi pratar 99,9 procent lycka! Ååh det är så underbart att känna så! För det är så det ska vara! Jag älskar det.

Igår hände något (som även fast de inte gjort mig olycklig så har det funnit i bakhuvudet) men något helt underbart hände! Faktiskt! För allt känns
Lättare nu! Något så litet kunde få hela min värld att släppa en stor grej från hjärtat!


P.S I like you!


VILKET SKÄMT DU ÄR !

Detta kära inlägg är till en människa som just nu får mig att vilja spy!
USCH !
Måste bara få ut dessa tankar, så jag inte slår ihjäl Sabina här :P
Asså, hur kan du ens leva med att vara så jävla äcklig!
LÅT MITT LIV VARA !
BRY DIG INTE !


Sluta älska mig så jävla mycket att hela ditt äckliga liv måste vara kretsat runt mig.
Spy varning på dig asså.
FRÅN HJÄRTAT, JAG HATAR DIG !

USCH igen....
Du är så jävla patetisk! och ja, detta inlägget är också patetiskt, men de e min blogg, så jag dår skriva det, och du behöver inte läsa detta.
Du kan bara ge fan i allt som har med mig att göra.
Move on, för det har jag gjort....



Underbar semester!

Som Sophia kallar det, så har jag varit på semester. :P
Igår kom jag till Fia, hade inte telefon eller någonting!
SKÖNT SOM FAN !

Vi käkade gott och kollade på Madagaskar 2, skratta så vi GRÄT ! MUMS :D

Sen pratade vi en MASSA ! Jag älskar dig så jävla mycket! :)


VI däckade som små grisar och sov som stockar, sen vakna vi käkade frukost och vid 4 drog vi in till staden och shoppade lite, mötte upp världens sötaste Nasrin på Allum också! Så jävla skoj <3
ÄLSKAR ER !
Kan inte säga det nog.

Sen åkte jag hem och hämtade ett pucko.
Som jag inte träffat på hundra år känns det som.
Men nu är vi enade igen!
Vi ligger och snackar en jävla massa skit om alla vi känner just nu och ska sova snart, för vi ska upp halv 6 och åka till Ullared imon :D MUMS ! <3
ÄLSKAR DIG SABINA HELENA HULTMAN !

KÄRLEK PÅ ER  <3


Vänskap ?

"Man vet inte vilka vänner som är äkta, förrens vänskapen står på spel!"


Vänskap, det är att tala sanning,
det är att kunna lita på varandra
Det är att känna sig trygg.

Om jag någongång gråter, tänker jag hålla huvudet upp,
för att inte sjunka lika lågt som den som fick mig att gråta.


Vänskap är något konstigt.
För ibland blir man bara förvirrad?


JAG KOM IN :D

Den 16 Januari börjar jag skolan igen :)
Bara ett ämne, men ändå, ska bli hur skojj som hellst.
Så mellan 17.30-20.00 varje måndag kommer jag infinna mig i skolbänken.
Och jag trodde aldrig jag skulle säga detta.
Men jag är så jävla glad över det.
LÄNGTAR.
Matematik C here I come!
Sen är planen och dra någonstans i Sverige och fortsätta plugga.
Mums, hoppas på Karlstad, för jag ÄLSKAR verkligen den staden.


*Videoinlägg!*


Natti sötnosar! <3

Oops! En sadface inlägg! ^^ sorry för de! Behövde verkligen det! Kändes mycket bättre efter det :) eller okej överdriv inte Hanna lite bättre ialf ;) För om ni nu ska anstränga er å läsa min blogg så får ni ta vad som står i den?! Om jag inte skriver det ni vill att jag ska skriva, SYND! Det är min blogg å jag skriver vad jag vill!

Konstig dag idag iallafall. För ibland blir saker precis som man tänkt sig och ibland inte alls. Men lär dig livets stora gåta " älska, glömma och förlåta" eller hur är det?
Det är som "tiden läker alla sår", för ett tagsen trodde jag precis som så många andra att det bara var bullshit! Men jag fick det bekräftat! Tiden läker alla sår. Tiden får än att glömma! Inte att glömma helt för minnen finns alltid kvar! Men tiden får en att gå vidare från det som en gång fanns! Som en gång faktiskt betytt något!

Längtar till onsdag för på kvällen ska jag träffa mina fina Fia! Vad skulle jag gjort utan dig? Gått i tusen bitar? Antagligen! Du är den som alltid förstår och som alltid stöttar! Du är en äkta vän i alla lägen! För du sviker aldrig! Utan dig just nu vet jag inte var jag hade tagit vägen? Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Gonatt! Jag kan inte sova. Men får väl försöka eller något!


Give me your back please i can't wait for it baby ;) <3


Åker hit å åker dit!

Tiderna förändras men jag sitter kvar på samma åker eller nått ^^

Haha!

Just nu är jag bara förvirrad. Sitter å pratar med mig själv i vanlig ordning?! För vem annars?
Ibland blir man bara less på allt just nu är en sån dag!
Jag som trodde den dag skulle betyda något ! Att den skulle blir grym! In My as. Den sämsta dagen på länge. Gå ö lägga sig? Kan va ett förslag ? Kanske eller ? Hur va de nu? Dagen skulle innehålla problem och möjligheter. Inte bara problem! Diss like this day! 19 december 2011 är här med en av dom sämsta dagarna hittills på året?

Imon ska jag hem till la familja igen! Kommer att bli en fin dag! Ialf onsdag för vi lämnar väl gällsta på kvällen någon gång?! Eller?

Just nu behöver jag lite paus! Frön vad? Ifrån allt ?! Allt som har med verklighet å göra!
Depp? Ja! Varför? För att jag inte alltid kan vara glad. Även om ni tror det :-)

Skulle behöva mer än mig själv att prata med ibland! Men just nu går det inte ! Shit happens! Eller nåt!

Imon är det glada tankar igen!

Puss på er solstrålar! <3


Innersta tankar!

Jag är en människa med mycket tankar. Och jag har en människa som är med mig dygnet runt som jag kan dela dessa tankar med. Den människan kan jag dela allt med EXAKT allt! Finns inget hon inte vet om mig! Och hon är också den ända i helaste världen som verkligen vet allt! Såklart pratar jag om MIG SJÄLV!
Jag älskar att dela med mig av mina innersta tankar med mig själv. Såfort en tanke kommer upp i huvudet så diskuterar jag den med mig själv?! Jag låter som en psykfall och kan nog tänka mig att jag ser ut som ett när diskussionen börjar också eftersom jag sitter å mimar/viskar till mig själv ! ^^
Men vet ni hur skönt det är? Att dela med sig ? Man måste prata med någon och det som finns längst längst in vill man inte att någon i hela världen ska veta. Då är det bra att ha sig själv!

Nu mumlar jag. Men jag bjuder på det! Gonatt älsklingar <3

Denna dagen har gått åt till förutom att jobba då så har jag tänkt på en speciell grej.
Tänk om man blir ensam i slutet?
Det känns som att ALLA har en pojkvän eller flickvän utan jag? Jag vet att det inte är så men det känns så.
Jag älskar att vara singel till 100% men självklart saknar man någon som kan ge närhet på ett annat sätt än det singellivet har att erbjuda.
ibland blir jag rädd för mig själv när jag tänker på vilka förhållandet jag gett mig in i.
J1 - där kan jag skylla på att jag var ung och dum och trodde att kärlek va så.
H - han är väl den av dom jag varit tillsammans med som under hela förhållandet var samma person hela tiden! Han är den som jag trivts med från början till slut.
J2 - en sak lärde jag mig eller aah många saker men en speciell sak. "Hanna skaffa aldrig en svartsjuk pojkvän igen". Han va en väldigt fin person och han gjorde mig glad, dom 3 åren innan vi blev tillsammans gjorde vi massa galna roliga saker!!. Tiderna förändrades!

Ja nu fortsatte de lite där ja xD gonatt igen <3


Påtaglig om bilden nedanför blir man inte glad när man äntligen får se telefonen på jobbet och det ser ut såhär! Ni är så bra mina fina <3 det lyste verkligen upp min dag! <3


Tröttttt!!

dödens trött!

Tankar, tankar <3

Ja.
I vanlig ordning tankar tankar.
såg en bio herromdagen som hette new year's eve. Och en tjej höll ett tal som inspirerade mig. Hon pratade om nyår. Så jag tänkte skriva lite om det.

Ja, varför firar vi nyår?
Firar vi att året som varit har varit kanon? Eller för att vi varenda år tror vi att året som kommer ska bli det bästa. Det måste ju vara för att vi tror att det ska bli det bästa!? För även dom som har haft ett dåligt år firar ju nyår?
Vi super skallen av oss, spyr som kalvar. Kommer inte ihåg ett skit, men tittar på bilder och säger fan vilken bra början på det nya året jag hade så jävla skoj?! Ehm... Hur vet vi det? Nu låter jag som en jävla moralltant. Men ni måste hålla med för så hör vi dom flesta ungdomar varje år.
Jag är en av dom som varje år säger "detta kommer bli det bästa året"
Men hur kan man veta det? Eller är det tron på att året som faktisk kommer ska bli det bästa.
Jag måste säga att slutet på 2011 har faktiskt varit det bästa.
Jag har nått mål jag inte trodde var möjligt, ja jag pratar om min viktnedgång. Något jag har försökt med varenda år. Men detta året tog det verkligen en riktig start! Har nu 0,6 kilo kvar till mitt julmål. Sen är det bara 5,1 kilo kvar till något jag inte ens trodde var möjligt!
Tyvärr finns det nackdelar med allt och en sak är säker det är otroligt dyrt att gå ner i vikt! För nu har jag tappat så många cm över allt så alla kläder är för stora. Men vet ni, det är heeeeelt klart värt det.
Ge aldrig upp!


Mitt 2011 har väl egentligen varit helt skitzo.
Året började med att jag av någon anledning förlovade mig med en kille som jag länge trodde va min ment to be. Förhållandet var kaos, men på något sätt reparerade det en del av förhållandet iallafall i 3 veckor. Sen fortsatte bråken, svartsjukan och allt annat som vårat förhållande bestod av.
Lyckligtvis för både mig och Johan så tog det slut i juli. Vi gick åt varsitt håll och har inte sagt ett ljud till varandra efter att vi gett varandra alla grejer vi hade hos varandra. Men jag vet ialf att han blev storebror idag för 4 gången till en pojke så grattis får man säga då :-)

I Mars flyttade jag till Fia i Mölnlycke. Bodde där från mars till slutet av september. Fy FAN vilka underbara människor jag träffade då. Vi hade alltid roligt och jag och Fia, vi gjorde massa skoj grejer! Jag, Nasrin och Fia tog vårat pick och pack och drog till Rhodos! Fy fan va skoj det var! Glömmer aldrig det <3

Jag flyttade hem i slutet av september och min bästis å hennes pojkvän gjorde slut någon gång där. Vi hade knappt träffats på ett år. Men vi träffades då och det var bara så det skulle vara! Vi! 2 dagar efter återföreningen tog vi och bokade en utlandsresa till Turkiet! Så vi drog iväg i slutet av oktober och träffade sjukt sköna människor där. Jag fyllde även 21 år när vi var där. Mys! Ännu en resa jag aldrig kommer glömma!

För första gången på länge är jag riktigt lycklig! Livet kommer ikapp och jag inser vad livet handlar om. Jag är fortfarande JAG men jag har förändrats till en bättre människa! såklart har jag Downs också men dom brukar vara en dag, sen är jag på topp igen!
Att vara lycklig är fint. Det är det bästa som finns. Nu tror ni jag är helt störd för det kan väl en råtta utan hjärna komma på att det är fint att vara lycklig!
Jag blir glad när jag tittar mig i spegeln för jag ser lyckan, den finns både på utsidan och insidan!

Jag har sökt in i skolan. :) Till två kurser bara . Matematik c och företagsekonomi b. Jag hoppas verkligen att jag ska får läsa det och klarar det. Så jag kan komma in på ekonomi programmet!

Som ni märker så jobbar jag just nu som ni kanske märker eftersom jag alltid har mycket tankar när jag jobbar!
Hoppas ni har en bra dag!
Kärlek på er <3
Ni är bäst! <3

Jag bjuder på väldigt fina bilder på mig själv xD


*Videoblogg, Erik!*


Lite kärlek såhär på fredagen! :-)


*Videoinlägg!*


*Videoinlägg!*


*Videoinlägg!*



*Videoinlägg!*

hahahaha

Julkalender - 10 December

Nasrin Yousef

Helt enkelt så träffades vi när vi började Barn och fritid på gymnasiet.
VI HATADE varandra!
Kärlek börjar med bråk <3
Shiiit, denna bruden är så jävla otroligt bra!
Finns det någon som kan få mig att tänka till som denna bruttan ?
Nej jag tror inte det.
Finns det något dåligt med henne ?
Självklart hon är envis som en jävla åsna.
Men ändå kan jag bara älska henne!
Du stöttar alltid och du ska vet att jag finns för dig.
Dygnet runt, JÄMNT!M
Tack för allt underbart vi har delat, mera ska det bli <3
.Nasrin Yousef.  Du är fan den bästa på denna joden.   Jag kan inte förklara !  Du är så bra !

Julkalender - 9 December

Linnéa Andersson

Nea Nea Nea..
3 år snart!
Men det känns som hela mitt liv.
Vi pratar om ALLT, vi gör allt tillsammans.
Du är så underbar och du är alltid dig själv iallafall tillsammans med mig ;-)
Vi är som vi är och det kan vi ju aldrig hjälpa :-P
Vi skrattar verkligen allitd med varandra.
Vi tänker PRECIS likadant och ibland kan man allvarligt tro att det är telepati mellan våra hjärnor. VI säger nästan alltid samma saker. :-)
Jag finns alltid för dig min vackra vän!
Tack för allt.
För varje dag som går så kommer vi bara skapa mer och mer minnen ! <3

Julkalender - 8 December

Henrik Karlén

Vi träffades igenom Johan, vi smsade hela sommaren, tills vi bestämmde oss för att träffas.
Så efter många om och men, så var jag där.
I Värmland, hemma hos Henrik och hans underbara familj!
Glömmer aldrig första helgen.
Jag är rädd för,
grodor, hundar och ormar.
Först när jag kom till Henrik och gick ur bilen så möttes jag av 4 hundar.
Sen till råga på allt hade han en orm i sitt rum.
Och på morgonen på lördagen kommer Marie in ( Henriks mamma ) hon knakar försiktigt på dörren och ber mig komma ut och titta för hon hade hittat en cool grej. Jag kommer ut och ser till min förvåning att hon håller i en groda. :O MAMMA ! HJÄLP!
Jag flög in i rummet och Henrik vaknade och fattade ingenting!
Men det var sjukt skoj såhär efteråt.
Iallafall, så är Henrik en av dom underbaraste killarna jag någonsin träffat.
Är det något jag ångrar så är det att det tog slut mellan oss.
Han fick mig alltid glad och det pirrade i min mage, såfort någon nämnde hans namn.
Att känna sådan saknad jag gjorde såfort jag satte mig på bussen hem, det var en otrolig känsla. Eller förväntningarna första gången jag åkte upp dig. Shiiit, jag var nervösast i världen. Pratade med Mikkz, HELA dagen! Men så bra det blev, för det var bara vi det skulle vara. För mig kändes det så jävla bra..!
Men är man fast med skola och skit, i Gbg är det inte alltid lätt att ha en pojkvän i Värmland. Ibland önska jag att vi träffades senare i livet än vad vi gjorde, typ nu. Nu är man mer flyttbar. Men men man ska inte alltid få som man vill.
Folk säger att jag inte har något samvete, men i detta har jag det. Jag skötte inte det snyggt överhuvudtaget, på sättet det tog slut på.
Oj nu flög mina tankar iväg. Detta är väl bara sånt som brukar sväva i min hjärna, så det var skönt att skriva det.
Tack för att jag fick dela 4 och en halv månad tillsammans med dig! <3

*Videoinlägg!*


Julkalender - 7 December

Mamma och Pappa

Mamma och pappa är väl egentligen dom som man alltid ska tacka 700000 miljoner gånger, för att man har fått sitt liv här på jorden. Att dom hyrde storken precis i rätt tillfälle och att jag fick komma till jorden.
Dom som har gett mig allt jag kan önska mig och det går inte en dag där jag inte är lycklig över att ha just dom till min föräldrar. Dom är så underbara och vad dom än säger, är dom glada, arga, lyckliga så vet jag att vad dom än säger så är det för mitt eget bästa!


Mamma
Mia Eriksson

Du är så underbar,
utan dig vet jag inte vad jag hade gjort många stunder.
Vi är så lika, inte bara på utsidan som många säger.
På insidan också.
Du är min idol, för när jag blir stor och får barn.
Då vill jag bli precis som du!


Pappa
Janne Eriksson

Min far är bäst på allt,
såfort man behöver hjälp med något kan man fråga pappa,
för han kan precis allt! (Iallafall nästan.)
Han är den bästa pappan man någonsin kan ha!

Jag älskar er även om jag inte alltid visar det, så är det er två som jag älskar mest av allt (och min lillabror då)




Hört att gäster kommer hit emellanåt :)

Hejsan, Gissar på att Hanna ligger och sover nu men vill iallafall bara säga;
Hanna du är en underbar person och jag har nog aldrig träffat någon som är så lik mig på många sätt.
Jag har så många underbara minnen med dig som jag aldrig kommer glömma,
alla våra spontana roadtrips, fettiskvällar, när vi "var" spioner,
hela dagar som bara bestått av prat som leder till att man sitter hela natten och
bara snackar om allt och ingenting,
när vi skulle bli miljonärer och allt sånt bra prat.
Även när vi bara vart hemma och inte gjort något under en hel dag och
sen helt plötsligt 2 på natten får för oss att åka och hälsa på folk och
bara vara så bra som vi kan vara tillsammans.
När vi ska sova tillsammans och plötsligt sätter på en sån sorglig film att vi bara ligger och lipar som stora bebisar.
Allt det vi gjort för varandra och med varandra kommer jag aldrig glömma, hoppas att det kan bli så igen.
Underbarare person får man leta efter.
HA DET FETT.

En blick säger mer än 1000 ord!

Har haft en bra helg!

Två bilder på mig från lördagen.
Sen en bild på mig å Klas.
Ååh sist men inte minst en på mig å Mange.

Orkar inte skriva just nu!
Ska dö i min säng så långt under täcket det är möjligt!

Ni är bra!
Puss mina solstrålar! <3


Julkalender - 6 December



Emelie Willingskär

Träffade min fina Emelie, igenom Joakim.
För som ni förstår så är dom syskon :-)
Jag och Emelie blev kompisar väldigt fort, vi blev väldigt tajta direkt och hon blev väldigt snabbt en av dom jag kunde säga allt till!
Det var skönt, för Emelie var alltid nära mig.
Gör alltid roliga saker tillsammans Emelie.
Jag vet precis var jag har min Emelie och det känns så skönt!
Jag finns alltid för dig, min fina vän!
Tack för tiden jag får med dig!
Minnen minnen och flera ska det bli <3




 2 bilder från Sälen 2007-2008 :-) <3

Jag älskar dig Emelie!


Julkalender - 5 December!

Joakim Willingskär

Komiskt nog träffade jag Joakim på fritidsgården i Rävlanda.
Mitt liv var kass och allt var piss och jag var 15 år och visste inte ett skit om livet.
Men sen kom han och ja, inte trodde jag att en kille skulle kunna rädda mig ur det.
Vårat förhållande var nog allt annat än underbart. Eller aah, vissa stunder var det bra.
Men vi var tillsammans i 2 år från och till och jag var lycklig och jag var kär.
Men tror inte en ända människa fått mig att må så dåligt, samtidigt som så bra!
Dom bästa stunderna vi hade var nog när vi inte var tillsammans å då hade vi jävligt roligt.
Och utan Joakim skulle jag aldrig träffat min bästaste vän, Nea.
Så jag tackar bugar och bockar, för allt!
TACK, för tiden jag fick med dig!

Julkalender - 4 December


Rebecca Holmin

Jag och Rebecca hittade varandra DIREKT såfort vi såg varandra!
Det var bara så det skulle vara.
Sen slutade jag Bf och vi sågs inte på länge, men varje gång när vi väl sprang på varandra så var det som att vi hade setts varje dag!
Sen flyttade jag till Mölnlycke och allt var som förut!
Det var kärlek!
Vi pratade om allt, gjorde massa galna saker och vi fanns där för varandra.
Och en sak är säker, jag finns alltid för dig! Min fina vän!
Min pusskompis <3
Tack för att du är så fin Becca!
Jag älskar dig!

*Videoinlägg!*

ALLT ÄR BARA OSERIÖST och jävligt roligt! :-)

Videoinlägg!

Ja kalendern går sådär.. men det kommer, lite svårt när man är i Gällsta med två nötter.
Men det kommer alldeles snart två stycken ! Men först tänkte jag bjuda på mitt livs första video inlägg!
HAHA..
och baraför att ni är så söta, ska ni få 2 :-D
Det första är HEEEEELT oseriöst och förresten är det andra också det.
Jag och Nea, bakade lussekatter igår !
BARA SKÄMT! DRIV, ja ni förstår... Bara helt oseriöst! :-)
Erik... Älska hans min när han inser att jag spelar in!
HAHA...
Nea och Erik
NI ÄR KÄRLEK !
Ja, det kommer några fler video inlägg sen, från idag.
Sitter i Gällsta och ska spela kort med Nea, Erik är och jobbar.
Men seee yah bitches!
KÄRLEK !

Julkalender - 3 December!

Nu är vi redan inne på 3 december, det är illa hur fort det går, det är December, kan ni förstå ? :)
Den tredje December vill jag presentera
Charlotte Johansson
Jag har känt, fast vi har väl snarare varit bekanta innan, hon var lillebrors klasskompis i hundra år.
Men förra sommaren träffade jag henne igenom Sabina A vid en sjö i Rävlanda.
Det blev ganska snabbt vi och shit, va vi va störda tillsammans, var inte många som uppskattade oss.
Men vi hade iallafall jävligt roligt.
Det bästa minnet är helt klart, Mora 2010. Shiiiit.
Jag och Charlotte hade ialf roligt, vet inte om killarna hade lika roligt.
Vi gjorde massa busiga saker ;-)
Det slutade väl dock inte så bra och idag är hon en av dom som jag inte pratar med, men som jag ändå har haft sååå jävla kul tillsammans med.
och hon är en av dom som betytt väldigt mycket för mig, och hjälpt mig igenom en jobbig tid.
Tack Charlotte, för att jag fick va en del av ditt liv ett tag.

Julkalender - 2 December!

Denna fina fredag, den 2 december vill jag presentera..
Robert "Bob" Eskilsson!

Min å Bobs story är lite rolig faktisk om hur vi träffades, eller det tycker iallafall jag.
Om jag hade trott på Gud så hade jag trott att Gud på något sätt ville att vi skulle träffas.
Jag satt på jobbet och hade skiiiit tråkigt...
Och så hade jag mitt ex telefon som hade gått på Svenljunga samtidigt.
Jag tänkte jag smsar någon av hans kontakter, inte någon som jag hade hört han prata med utan någon random..
Så jag skrev hej och bestämde mig för att skriva till "Eskilsson".
Han svarade och tjötet var igång. VI pratade i stort sett varje dag, på telefon och han va verkligen trevlig.
En dag träffades vi och han blev ganska snabbt killen som jag kunde prata med allt om, och då menar jag ALLT!
Nu känns han som storebrorsan jag aldrig fick!
Du vet inte ens hur bra du är!
Hur du får mig att må bra, fast jag inte vill ibland.
Jag finns alltid för dig!
Jag älskar dig Bob!
Tack för att du är en underbar människa! <3

Gäster med Gester

Hoppetihopp!!

Hanni du jobbar nu och det suger. Du betyder sjukt mycket för mig och det hoppas jag du vet.
Det som gör dig så himla underbar och bäst är att du är den du är.
Du är ärlig, rolig och såå snäll.


Jag har inte tråkigt en endaste sekund tillsammans med dig. Vi två tillsammans är helt galet och det skulle jag inte byta bort mot något i hela världen.
Vänner kommer och går, saker förändras men du kommer alltid ha mig här älskling<3




ALDRIG SKA JAG SLUTA ÄLSKA DIG HANNI! <3


Puss&Kram!
Neea<3

Julkalender - 1 December!

Första dagen på min kalender, vill jag presentera

Emely Kantola

En tjej som jag träffade igenom Charlotte, och efter sommarn förra året var vi i stort sätt varje dag.
Glömmer aldrig måndagsmys på Strömma, eller när vi satt upp hela natten och bara prata. Och sen fick för oss att gå mot Sätila mitt i natten.
Vi gjorde alltid massa jävelskap.
Julafton 2010 ? så jävla kul! :-)
Vi hade jämt roligt, vi skrattade alltid,
och är så glad att vi pratar igen!
Inget är som vanligt, men på något sätt är allt litet bättre än inget! :-)
Vi alla har väl mognat hoppas jag så allt blir bra igen :)
Alla våra galna Roadtrippar, alla galna saker !
Saknar det!
Du är och kommer alltid vara en del av det jag blivit idag!
TACK, för att du är den du är!
2 apfula bilder, som vi bjuder på. Eller jag ialf ;-)




2 alldeles för fulla flickor på nyår förra året ! :-)


Flyga flygplan :-)



Kärlek Hanna

Julkalender!

Självklart så är det samma, som med allt jag gör, den kommer att blir lite försenad!
Till imorgon. Jag däckade igår när jag skulle fixa det, men den kommer att handla om en person varje dag.
En person som gjort mitt liv lite extra speciellt och hjälp mig att bli den jag är.
För er som känner mig, så älskar jag att vara just JAG!

Det kan vara en person som jag inte pratat med på länge, tilloch med någon person som absolut inte tycker om mig längre, med alla dessa personerna har hjälp mig, stöttat mig, funnits där. Haft roligt som fan tillsammans.
Dom flesta är personer, som kommer förstå att dom är med här, men vissa kommer nog att bli chockade.
Men ni får ta det, och om ni mot all förmodan inte vill visas i min blogg, så får ni säga till om ni är det. :-) Så en ny varje dag! Så 26 personer kommer det att bli, ni kommer att förstå varför det är 26 å inte 24 :-) Det är helt utan inbördes ordning, förutan att faktiskt den absolut bästa är på julafton såklart! :-)


Nu ska jag snart åka och jobba. Jag tycker mycket om er solstrålar! <3

RSS 2.0