Sometimes you just have to love the LÄGE ! *3 Februari 2010*

Idag var det skolan ! BOOOORING ! 
Men efter skolan åkte jag till Linnea och Simon för vi skulle kolla på Fredrik så först åkte vi till Charlotte och sedan skulle vi till Veddige och titta på när Agge hade Hockey match. Jag, Linnéa och Simon åkte i min bil (Nisse) och Charlotte åkte med sin pappa. Agge spelar i A laget och de skulle möta Möndal så det skulle bli superkul att se.

Men vad HÄNDER!?!?!

Joo, det blev så att en eller flera långtradare körde fast mitt i en backe på motorvägen så där satt vi fast. Jahopp tänkte vi. Detta fixar nog poliserna snabbt. Och jovisst det gjorde de väl men inte så snabbt som VI hade hoppats på. 2½ timma senare så rullade det på. Men det blev ingen match för oss inte. Det var tydligen en mycket bra match dessutom. USCH!!. Aja men vi hade lite kul iaf. jaggjorde en snöängel på motorvägen vilket vi tyckte var ballt för det är det ju inte särskillt många som gjort i sitt liv =P
Inte heller har särskillt många kissat där så det fick vi gjort med ;) Haha nöden har ingen lag.
Efter 1½ timma så frös vi och Hanna höll i gymnastiken så att vi blev varma igen. Haha det skulle vart kul och höra allas tankar när de såg oss skuttandes i en massa vackra ställningar.

Men som sagt. Bilarna började rulla efter några timmar och vi körde glatt hemmåt. Nu sitter jag och Nea vid varsin dator och andas ut. Varmt och gött har vi det med. Jag ska sova här hos Nea för det är ju inte så smart att åka ända till Härryda i detta vädret helt ensam.

Det blev en del fula pics. med under vår långa väntan.
Hahaha titta och njut:



Saknar mig älskling MASSOR!
tredje natten utan min älskling !
Hur känns det att ha semester älskling;) hahah !
Jag älskar dig Johan Eskil Johansson !


GONATT ALLA <3

RSS 2.0