It's so Amazing how u can speak right to my heart *22 Februari*

Idag bestämmde jag mig för att min blogg skulle bli offentlig =)

nu var det ett tagsen jag var här. har inte riktigt kännt för det eller haft tid heller. men nu kände jag verkligen för det. har hänt väldigt mycket sen sist. Ska berätta lite, fast inte så detaljerat kanske xD
buggen går kanon och jag är verkligen jätte glad för det. Plus att Jag buggar tillsammans med pontus och Madde och hon är verkligen en tjej med hjärtat på rätt ställe.
Pontus är den ända jag dansar med, känner inte att jag lita på någon annan kille. allt känns så konstigt när jag dansar med någin annan kan itne låta någon annan styra mitt liv, speciellt inte en kille. jaja, nog om buggen.. livet är fan HELT jävla underbart nu. Jag har verkligen allt man kan önska. <33

Det bästa i livet är kärleken är det inte så man säger. alla kärlek jag har inom mig är för er mina underbara vänner. "Mina vänner är inte så många men dom jag har dom är kanon bra" - citat av mig själv xD Asså kan verkligen inte förklara alla känslor som finns just nu. Allt är sååå bra, men ändå är jag inte säker på någonting. Men ändå, denna osäkerheten denna "förbjudna frukten", det är den som får mig må så bra !
L<3


Imon åker jag till Borlänge med Nasrin, det kommer bli kanonkul =) Kommer sakna alla, min underbaraklass, mamma, pappa och speciellt min ända och underbaraste bror Pontus !
Pontus:
Utan diig tar jag inte många steg.
Utan diig finns det ingen Hanna Maria Eriksson.
Taack för att du är den du är !

och en människa som jag också kommer sakna är min bästaste bästa vän Jonas!
Jonas Hallin: Du är verkligen en speciell männsika för mig. Alla gånger du har ställt upp alla gånger du fått mitt hjärta att bli varmt bara av att du finns där. bara att du är så jävla söt, du får mig alltid att bli glad och du får mig alltid att förstå varför jag lever ! TACK !

Jag har haft en underbar helg och har verkligen fått en annan bild av en människa som har vuxit i mina ögon. =) TACK =) Jag och Nasrin har varit i Kungsbacka och inte bara på ett ställe i Kungsbacka utan i hela jävla kungsbacka för att hitta en lite plats . Vi hitta tillslut=) ;)

Jaja, ialf. Om en vecka kommer vi hem då är det tillbaka till allt här hemma och förhoppningsvis får jag träffa DIG så snart som möjligt=) När vi kommer tillbaka, ska vi börja med discot och hämta grejer åka tilll vårat hemliga ställe och handla inför discot. Och även hämta dricka chips och skit i skolan . Vi ska även prata med Mikael så vi får göra provet. =)


TÄNKADET nuförtiden. :) Allt, lixom varför jag mår så himla bra som jag gör. Jo jag vet att det är mina vänner som gör det, min familj och min underbara släkt. =) Är så glad att jag har er allihoppa . Asså ni får mig att vilja leva hela livet, ni får mig att må bra varenda dag. 2009 det är mitt år det är verkligen det. det går inte en dag utan att jag vill fortsätta som det är. Folk säger att man bara kan vara lycklig i 3 månader sen går det utför och blir dåligt. Vi får väl se, jag hoppas inte det, för två månader har gått och jag har inte mått dåligt en ända dag. jag älskar verkligen mitt liv just nu. Klart att jag vissa stunder får känslan av att jag aldrig i hela mitt liv kommer få en pojkvän igen och aldrig i hela mitt liv kommer får leva tillsammans med någon, Men jag bestämmer mig genast för att jag är 18 år och ska leva livet. Jag älskar verkligen singellivet, på många sätt=) känner mig mer fri lixom, kan göra vad jag vill, umgås med vilka jag vill och framför allt, slippa passa upp någon. Det är livet <3
 

nu ska jag ialf avsluta, vi ska gå upp om 4 timmar ändå är vi idioter och sitter uppe, men ENDAST för att min sega vän Nasrin, inte gjort sitt judendom arbete, och för att vi ska få åka så måste hon har gjort det !
men men , puss och kram, någon gång kanske vi ses på stan =)
Jag har mobilerna med mig så terra mig som fan =)

The life is like a rollercoaster *8 Februari*

Nu sitter jag här hos En av minabästa vänner. Johan Johansson, han äter, men jag är inte hungrig. Jag är aldrig hungrig nu för tiden. Jag vet inte , mår inte som jag gjorde förut. Jag har väl förståt nu att jag är ensam kvar. Jag är verkligen kvar. Lämnad ensam. Jag vet nu. Det är inte kärlek jag känner längre det är bara en jävla saknad. Inte just efter Jocke, men eftersom han är de ända seriösa förhållandet jag har haft så är det ju naturligt att det bli honom jag saknar. Men en sak ska ALLA ha klart för siig jag är inte kär i Jocke längre, för hade ni varit jag så hade ni förstått. HAHA.. Någon som behandlar än som han behandlar mej är inte ens en idiot kär i xD Men men saknaden går över , kanske.
Jag vet inte om jag vill skratta eller gråta just nu xD
Jag vet vad jag vill göra flr tillfället med tror ingen ill veta så jag skriver inte ens det xD hahaha..
Det finns en sak som jag saknar mest av allt. det är mega hemligt men det är det jag saknar mest av allt.. :O :P


HAr precis pratat med Jocke om torsadg ska nog hämta honom och Tina i kungsbacka. och ja ni som läser behöver inte ens kommentera jag vet helt uidiotiskt jag vet xD MEn han har ställt upp så jävla mycket på mig ! Men asså jag försökte förklara för jocke att dom itne fick hålla på men vad jag än sa så lätt jag svartsjuk.Men nu i efterhand så kom jag på vad det var. Jag vill lixom inte påmminnas jag vet ju att alla ord som hon får höra har jag också hört,det mesta dom gör har jag och jocke också gjort det är nog det som är svårast att acceptera. Men han är ju männsklig som alla andra.
Härom dagen var det någon som sa något om Jocke, och även om han har bbetet sig som ett jävla svin mot mig, så försvarade jag honom. Och den som sa det bara varför försvarar du ens killen ? Men va fan, vrf ska jag snacka  skit. Jocke kom in i mitt liv i den svåraste tiden i mitt liv. Men fan va växte den perioden och gjorde den bra :D Kommer aldrig ångra ett och ett halvt år med dig ! Sen vet jag någonstans LÄNGST in att om något händer så kan jag komma till dig, du hade hjälp mig, jag tror faktiskt det. Vet inte varför bara har den känslan.
En sak är jag ialf glad över, du har gett mig något ingen annan kan få . Det gör mig stolt:
D



Emma Dufvenhed.
Gumman u make me be crazy. <3
Asså du får mig må bra och jag kan alltid skratta tillsammans med dej .
Kan snacka med diig om allt <3
TACK för att du finns i mitt liv , Emma.

Johan Johansson
Du får mig må bra du får mig känna mig värdig.
Du är men sån jävla bra kille
TACK för att du finns i mitt liv , Johan.

Emelie Willingskär.
Dej kan jag säga allt till ,
du är nog den ända som vet allt om mig.
Det gör diig speciell och det gör mig speciell att
du vill veta. Ja, ialf för det mesta xD HAHA
TACK för att du finns i mitt liv , Emelie

Nasrin Yousef
Asså, skratta och lana ;)
Det är vi bra på.
Men vi är också bra på så mkt mer bara vi är tillsammans
TACK för att du finns i mitt liv , Nasrin

Malin Johansson
Malin Malin Malin, va ska jag börja ?
Du är så himla gooo. Skratta och ha kul med diig
kan inget annat. Du får mig att mår bra;)
TACK för att du finns i mitt liv , Malin

Rebecka Oskarsson
Tjejen man bara inte kan tycka illa om .
Fy tjyvens va du är bra .
B-power kommer nog någonstans alltid finnas där <3
Jag finns för diiiig.
TACK för att du finns i mitt liv , Rebecka

Jonas Hallin.
Hela du gör mig glad och du vet om det.
Att se dej får hela mig att lyssa av glädje
för för mig är du glädje
TACK för att du finns i mitt liv , Jonas

Pontus  Eriksson
Nu ska jag förklara mig som jag gjorde igår.
Ditt hjärta är hjärtformat inte som våra andras,
ditt hjärta är av diamant, det är fin och skulle aldrig såra någon.
TACK för att du finns i mitt liv , Pontus

Babatunde Sanjalo
Asså du är verkligen den bästa negern jag vet.
och det vet du ;)
Jag är så glad att vi är vänner nu för jag diggfar dej så fett mkt !
TACK för att du finns i mitt liv , Babatunde

Tim Lundqvist
Är så glad för eran skull fast ändå inte. xD
Jo klaaart jag är glad:)
Du är en toppen kille som jag verkligen litar på även om jag känt diig så kort tid (tekniskt sätt)
TACK för att du finns i mitt liv , Tim

life is hard sometimes *8 Februari*

Ja, vad ska man säga ?
Gårdagen blev kanske inte riktigt som jag trodde den skulle bli, fast egetnligen blev den preecis som jag trodde.
Jag sa till Nasrin att dricker jag så får jag snefylla och kommer gråta hela natten, för läget jag har satt mig i nu är inte så bra "/ Men jag bestämde mig för att dricka ändå och jaa vad ska man säga. Jag hade grymt kul och det var skönt att gråta också <3 :)
Har inte gråtit för inget någon gång men det gjorde jag fan igår, lr nej jag grät inte för inget jag grät för allt xD
Jonas blödde näseblod, jag grät för att han skulle dö.
Någon hade snott min bil, fast dt var jag som hade nyklarna och bilen stog där xD
Min brors hjärta är hjärtformat och inte som våra .
Ja, jag grät över det mesta. xD

Förlåt för det och förlåt mest till Johan eftersom jag förstörde din kväll.


TACK för att ni är BÄST.
Jonas, Johan, baba, Tim, Nasrin, Emelie, Emma
<3 Ni gjorde min kväll
TACK <3


Haha, Nattens tänkare. LIVET..
Asså, när man är full klockan 19 när man jobbat hela dagen till 17 och kom till chillpartyt 18 då är det illa. Men fan va gött det var för klockan 8 slutade jag dricka och klockan 00.00 var jag nykter :D
Den största tänkare är ju det där JÄVLA smset jag skickade. Förlåt en en gång, min hjärna var itne riktigt med. Men nu vet jag  jag är ledsen att jag kommer pajja så mkt mellan oss nu. "/ Det är mitt fel och jag kommer inte kunna leva med det. Jag vill ha bort mina jävla känslor. :(
FÖRLÅT.. : ' (

Just nu vill jag åka här i från LÅNGT här ifrån, där jag slipper skämmas, där jag kan vara mig själv.
DU har sänkt mig ner till botten och du vet det och du är nöjd med det ! okej då accepterar jag det, men du behöver inte fortsätta kan inte komma längre ner än marken. ...

Asså för att jag har smink på mig och är jävligt uppåt och glad hela tiden då är jag fjortis är det det ni går på ?
Jag älskar mitt liv och vill ha roligt. om ni kallar mig fjortis vet ni inte vad det är! orkar fan inte med er.
Bara så ni vet, jag är ingen spelpjäs så om ni vill köra erat lilla spel på någon annan så hade jag varit jätte glad =)
Ni vet väl vilka ni är även om ni aldrig kommer läsa detta kanske ni ska tänka om ?
Om  ni tycker det är kul att sänka människor till botten okejn fortsätt för ni gör det bra, speceillt en av er.



Tack för att ni ger mig chansen <3
Me like u soo much < 3

Miss those days.

A kind of Love*4 februari*

ehm.. idag.
Johan ringde mig klockan sex och sa att jag skulle komma till han och jag var ju ändå på väg upp så jag åkteoch var hos Johan kvart i 7 . Vid halv 8 åkte vi till skolan och så var det MAtte b. Jag satt med Hugo. Måste säga mkt, tervlig och söt kille:) Sånt gillar vi . tummen upp.
Efter Matte b var det Svenska det va jätte tråkigt, men var med Lena Malin och Sabina:) ME LIKE mkt<3
Sen var det  klassråd inte så mkt viktigt blev sagt men ändå x D
Efterskolan vid 12 åkte jag och Johan hem till honom. Johan lagade mat och sånt:)
Sen spelade Johan wow och jag låg och sov, sen drog jag till djskolan;) hahah
Kul som fan, fast jimmy va LITE bättre än mig :P

Malin Johansson
Du är speciell och du får mig verkligen att kunna vara mig själv.

Emma Dufvenhed
Har alltid roligt med dig och är glad att jag träffade dig.

Christoffer Uggla Axelsson
Skulle kunna skriva fler hundra miljoner sidor om diig.
Folk får tro vad dom vill ? Men en sak kan jag erkänn ( Jag hannaeriksson är inte kär i christofferugglaaxelsson)
Men asså, shiit. DITT hjärta är av diamant och jag tycker så himla mycket om att prata med dig.

Sebastian Ottosson
För varje dag som går tycker jag mer och mer om diig som person !

Jonas Hallin
Bara av se diig gör mig glad och det vet du <3

Johan Johansson
Tack för att du får mig känna mig värdig <3

Sophia Svensson
Kan prata med dig om allt , kan inte förklara hur bra du kan förstå mig ? <3

Det finns så många fler <3 TACK för att ni finns föör mig, tack för ni hjälpt mig med allt. Tack för att ni fick mig att glöma något jag aldrig trodde jag skulle glöma ! TACK !

Dagens tankar har kretsat mycket runt faktiskt samma som igår, vänskap men på närmare håll just Nasrin
Så tråkigt att det blivit som det blivit. Men jag accepterar det. Jag måste acceptera det. Förut var det bara du och jag och absolu ingen annan och jag är medveten om att det är jag som förlorar på det nu för jag har förlorat min allra bästa vän. I längden kanske jag inte förlorar på det, men nu gör jag det och det känns i hjärtat. Det känns över allt, det är tomt men ändå inte. Det är du som lämnade mig inte tvärt om. Du skriver att jag ska växa upp men du säger inte vad jag har gjort ? Nu vet jag vad det var men fattar inte att du kan vara sur för det ? Du kanske ska tänka på vem som ska växa upp innan du skriver det till andra ! Vara sur för inget ? Du har inte blivit lämnad av din bästa kompis ! du vet inte ens hur det låg till med badhuset och det ? JAJA , det är ditt val detta och jag tycker det är jätte synd för jag har verkligen roligt tillsammans med dig Nasrin Ahmad Yousef !

Dagens låt: Baby, can I hold u tonight
Dagens människa: Sebastian Ottosson, vårat lite pepptalk via sms:)
Dagens saknad: Farfar faktiskt . en sån dag idag <3 och Jannice
Dagens bästa: Just nu snackar med Jeremy på msn, tycker mycket om att göra det !



I feel that heaven is dark tonight because al stars is in you eyes!***

En klass med ett hjärta av guld *3 Februari*

Idag förstog jag VARFÖR jag gillar BF 2!
När rasten kommer och några spelar gitarr några sjunger,
några ligger och masserar varandra, alla pratar med alla.


Ehm, idag vad har jag gjort..
skola :D Försov mig "/ Men tog bilen så hann till idrotten ialf :)
Sen var det Bf ämnen AS TRÅKIGT. 
Sen lunch - mkt trevligt:)
sen Religion TRÅKIGT SOM FAN !
Sen rast - mkt trevlig . då satt vi och pratade och jag masserade Christoffer.
Sen Samhäll - när ogge kom till lektionen så sa jag bara för en gång skulle är jag itne glad att se diig ogge. Men vi fick snällt sätta oss igen. Men jag satt och masserade Christoffer som somnade för ngra minuter:P <3
Sen slutade vi och jag och christoffer gick till Gatan och satte oss och snacka och kolla på månniskor:P
sen gick jag upp till Bf igen eftersom Emma hade slutat då gick Christoffer till gymmet.
Jag och emma väntade på malin, sen drog vi till Valhalla och simmade :)
det var mycket roligt simmade 1000m. :)
sen lekte vi lite också;) Let's swim;) HAHAHAAHA

emma dufvenhed & malin johansson
Kan nog inte tacka er nog för idag,
Malin, är glad att det är som det är igen .
 <3

Jaaa, och till den här tänkande delen:
vad har jag tänkt på idag, idag har jag tänkt mycket på skitsnack.?!
Hur orkar folk snacka skit, skapa rykten hur orkar folk ?
Om man hade lyssnat på allt sånt så hade jag :
Varit kär i Robert
Varit kär i
Andreas
Varit kär i Chritsian
(för det första : Jag känner fan ingen av dom killarna på det sättet )
och en jävla massa grejer.
Jag orkar inte ens lyssna på allt ?
Om folk vill veta fråga mig då ? om det är så jävla intressant att jag ska vara kär i någon så fråga mig vem jag är kär i då. Jag kan gärna svara på det för det är ingen.
Och jag kan säga att jag varit kär EN gång på riktigt och det är i Jocke. Så nu vet alla det också, så slipper ni snacka;)
Jag kanske säger att fan va han är snygg, men inte fan är jag kär i honm för det. Det krävs lite mer än det för att jag ska bli KÄR !
Skitsnack vore fan inte existera, jag är så grymt trött på folk som snackar , han gjor de det, dom gjorde det hon gjorde det. MEN OCH ? låt dom !
Okej det är ju jävligt kul att snacka , det kan jag ju inte säga annat jag är ju ingen ängel. Men att skapa rykten ? Det är FEGT som fan !
Det värsta ryktet som varit om mig, lyckade dom ta över hela jävla Hulebäck och alla trodde på det också ? SHIIIT!
Fråga mig om det är så jävla intressant då ?!

Nu när jag låg här och skrev kom jag och tänka på hur GLAD jag är att jag har mina vänner.
vänner kommer och går det är bara så.
Jag har förlorat många vänner men vunnit sååå många !

Jag har förlorat en av mina bästa vänner, Lizette Eneroth.
hon var mitt allt, hon var den som gav mig kraft, det var hon som fanns där, när alla andra gav sig av.
Hon stötade mig, hon grät med mig, hon skrattade med mig, vi gjorde allt tillsammans.
Hon var min syster och mitt allt. Men något hände, jag kan inte peka på en grej och säga, detta förstörde mellan oss.
Det var inget sånt, men ändå kan jag inte säga VAD eller VEM det var som förstörde det heller.
Men en sak ska du veta Lizette, du kan ALLTID komma till mig och det hoppas jag också att du vet !
Vad hände med föralltid, vad hände med oss ? Jag saknar diig. Jag blir glad av att se diig i korridoren men påminns varje dag om att hon , hon den fina flikkan där borta faktiskt en gång var mitt ALLT.
TACK för allt du gjort mot mig, tack för allt du faktiskt hjälpt mig med . Tack för att du framför allt är den du är och att du är dig själv !
TACK

Jag har ju också förlorat Jocke som jag nog faktiskt kan säga inte bara var min pojkkvän utan också en bästa vän.
en kille som förstog när ingen annan gjorde det. Killen som höll mig i handen när jag grät, killen som kunde säga dom underbara sakerna. Killen som fanns där i den svåraste stunden av dom alla. När farfar dog, då var det du Joakim, som hjälpte mig. Du var med på begravningen, det är det största som finns. När du höll i min hand på begravningen, jag glömmer aldrig den stunden av att känna din värme där. Tack för allt du gjort mot mig, tack för alla fina stunder jag fått tillsammans med dig ! TACK

Här har vi ett bra tecken på hur olika relationer kan sluta. Jag och Lizette slutade utan bråk utan hat. Det bara hände på något sätt. Medans Joakim och min relation slutade med bråk, hat (från hans sida) och en jävla massa skitsnack.
Jag läste en grej herromdagen som jag hade skrivit för länge sen . Att våran vänskap var bra, tills han skulle hitta en ny tjej för det skulle jag inte klara av. Lite så var det, fast jag klarade av det, fast han blev sur och hellst skulle velat att jag inte hade funnits i hans liv alls. Så lite tvärt om där. "/
Jaja, saker som jag faktiskt inte kan göra något åt, men som jag tycker är tråkigt att det hände.
Men tack ialf Lizette och Joakim !
Jag hoppas ni aldrig glömmer den sommaren:)<3



TACK VÄNNERNA !! <3


Pain is temperary, Pride is forever.! *1 Februari*

Hejsan Bloggen. ( Detta är min blogg som jag ska ha för att få skriva av miig och sånt. )
Har haft en underbar vecka.
 Onsdags var jag med Emma vi bestämmde oss för att dra till Kungsbacka för Emma skoja och sa vi drar till KBA okej sa jag och så vidgade vi våra vyer och åkte dit :) Vi träffade Emmas  mormor och så träffade jag även Robert en stund. Mycket trevligt måste jag säga, har aldrig träffat pojkken själv innan . Sen åkte vi hem till Emma och hämtade grejer för hon skulle sova hos mig så kom vi hem till mig och snackade med Johan på msn och så blev han syur så jag bestämmde att vi skulle hem till Johan och prata för jag vill itne att han ska vara sur och ja vad ska man säga, kvällen som skulle sluta med en lugn hemma kvl blev en kvl som slutade hemma hos Johan. somnade typ 6 ...
Torsdag - Ledig - Vaknade vid halv elva, av  att Världens sötaste unge hade kommit hem till Johan, Anton <3
Ja, vad gjorde vi denna dagen , inte mkt. Jag och Emma åkte hem och fikade med mamma sen drog vi inte till staden..:)
Köpte byxor, skor och en kofta:) <3 och ett till par byxor xD
Sen var det Junis som gällde .. Helt okej..
sen efter Junis åkte jag hem till min älskade farmor  och sov där:)
Fredag Idag var det skola:( skit tråkigt, det ända roliga i skolan nu för tidfen är Matte b lektionerna och en av dom är på morgonen så jag missar den xD
Ja, ehm, vad gjorde jag en dag som denna.. Var med Nasrin, Jonas, Baba, Tim, Johan på kvl hemma hos Jonas. Bara chillade och jag och Nasrin vann över killarna på poker:) <3 och nej vi drömmer inte detta, försök inte ens Tim xD
sov hemma hos Johan:)
Lördag Vaknade hemma hos Johan vid  halv 12 typ, gjorde inte så mkt. Åkte till Rävlanda och käkade frukost med tim och Nasrin på cafet sen drog vi till Jonas där jonas och baba var stannade där en stund xD till typ 6:p Sen drog vi hem till Johan och då ringe Yo, så jag och johan drog till landvetter för att träffa Yo och Elin , satt hemma hjos Yo oc h kötade, mkt trevlig kväll :D <3 Sov hos Johan
Söndag Vakna upp av att telefonen ringde dt var mamma och då hade dom ringt från jobeet och sagt att jg skulle jobba, så hade jag såklkart fått fel tid men jag åket till jobbet ochdet gick bra. ehm va hände efter jobbet ? ehm. Inget xD dega hela dagen :D <3

as bra helg. tack alla som gjort denna helgen till något speciellt <3 Funderat en väldigt massa denna helgen. och jag har bara kommit på bra grejer !  Jag har kommit på att jag kommit över Joakim helt  och att mina vänner är dom bästa somfinns på hela världen !

Sophia Svensson
Du är en människa, jag ser upp till. Diiiiig kan jag lit på till hundra miljoner procent ! DU ställer upp och du är en av dom fåååå människorna som verkligen förstår mig och inte bara säger, mmm jag förstår, utan du förstå verkligen ! Jag älskar dig Sophia och är glad at du finns i mitt liv, som den du är ! du är alltid diig själv och jag älskar diig för det ! Taaack Sophia Svensson <3


RSS 2.0