Typiskt mig!!! :)

När jag såg denna bilden, förstod jag direkt att den var gjord direkt till mig! :)
Sjukt typiskt mig!
Emely ringer och säger att hon är utanför jag säger som alltid, jag är påväg! Så ligger jag fortfarande i sängen bra där!!! ^^


Gomorron!

Gomorron solstrålar! :)
Idag blir en bra dag! I can feel it :)
Mums! Prov prov prov! Muntlig i vård och omsorg 1 ! ^^ kan bli spännande :)
Men jag hör av mig sen! Pusssss!!!

Jag och Emely ska samåka till Kolan för första gången idag! Myyys!


Sjukt gammal och snuskigt äcklig bild! Fyllan värmer bäst! :)


Bästa chill kvällen på länge!

Idag kom mina fina hem till mig! Vi åt tacos och spelade spel!
Bästa Henke fyllde år så var ju tvungen och hitta på någonting! :)
Hade sjukt kul och var länge sen jag skrattade så mycket. Spelade "med andra ord" extremt skoj! Tjejerna mot killarna. Vilket killarna sa skulle bli en lätt match! Jag och Emely vann båda omgångarna ! Sorry på er! Ni sög ;)

Ni är fantastiska mina älskade vänner <3

Chrille, Henke, Olver och Ely!
Tack för ikväll och för att ni är så bra!! :)


Specialpedagogik prov 2 i skolan !

Idag skrevs det om specialpedagogik!
Väldigt intressant handlade mycket om olika funktionsnedsättningar! Hur man kan underlätta vardagen för dom olika hjälpmedel som finns!
Så intressant! Och det bästa är att man inte behöver skriva så mycket fakta utan mest egna exempel på sånt man varit med om i livet. På jobbet och även på fritid bar egna tankar och erfarenheter! Kan inte passa mig bättre! Det är sånt jag kan! :)
Ibland blir jag chockad själv över hur mycket man varit med om! Jag är inte gammal och har bara varit i omsorgen i 5 år men har extremt mycket under fötterna när det gäller detta!
Har ett extremt försprång att ha jobbat med både äldre och funktionshindrade!
Jag bara väntar på att bli klar i skolan nu och få ännu mera erfarenheter!

Imorgon är det muntligt prov i grupp! Kommer gå så bra så bra! :)
Muntligt är definitivt min grej :) <3


Tankar!!!

Man måste dö några gånger, innan man kan leva!
Det är ett par väldigt starka ord!
Jag tror till hundra procent att man måste ner till botten för att nå toppen!
Att vara nära bristningsgränsen och sen bara ta tag i det och jobba dig uppåt!
Har du någon gång fått ditt hjärta krossat?
Det har jag också!
En gång! Det gjorde ont i mig länge! Bristningsgränsen var då enormt nära. Men jag kämpade! Idag står jag här, lyckligare än någonsin!
Det är många årsen nu. Men det tog tid. Det är över nu! Men just då gjorde det l

Jag och Malin pratade om livet igår så nu blev det tankar tankar! I'm back!
Tack alla fantastiska människor som finns runt mig! <3


Etik prov 1 i skolan!!

8.30-12 var det prov i Etik!
Sjukt kul !
9 sidor om kultur och religion och grejer.
Gud så intressant!
Nu ligger jag i Malins säng och kollar på film! Sjukt trött tjej!
Återkommer sen när jag kanske har något skoj och skriva om xD
Puss!!!


Familjen annorlunda?!

Asså jag älskar barn! Jag känner nog ingen som gillar barn så mycket som jag själv! Men att ha 10 ungar? Vad är grejen?!
Jag får typ panik bara av och kolla på programmet! Kaos!
Jag dör när jag ser ett barn, finns inget som kan få mig att smälta så mycket ett barn!
Jag längtar varje dag efter en egen knodd. Men har ju tyvärr inget av kriterierna än. Jobb, lya och kanske det viktigaste en pojke som jag vill leva resten av mitt liv med! Har ju tekniskt sätt inget av det faktiskt! ^^ men det kommer ! Ingen stress! :)
Jag har andra underbara små ungar i mitt liv!

Jag älskar er allihopa! <3
Ni är glädje källor mina fina små!
Tänk va glädje nu sprider till mig!
Allt från kusin barn till kompisars barn! <3
Längtar mest av allt till att träffa mini grisen i Nea mage! Du är så efter längtar så jag vet inte vad! På lördag ska du får en paket av mig! Jag älskar dig! <3


Second chance!

Den där andra chansen hade suttit bra just nu!


Gonatt <3


Jag saknar dig!

Man inser verkligen inte vad man har förrens det är långt bort. Fast långt borta men ändå så nära. Du och jag gjorde det mesta tillsammans! Vi gjorde allt vänner gör tillsammans!
Jag saknar dig varje dag och även om det var jag som satte stopp för våran vänskap så dödade du den långt innan det! Men ibland känns det bara som att hela jag behöver dig!
Glädjen du sprider! Vill bara vara med dig! Vill bara ligga tätt intill dig och känna att allt är som förut! Men ingenting är som förut, ingenting kommer någonsin bli som förut!! När du kramar mig nu vill så mycket av mig bara kasta mig över dig och puss på dig och krama ihjäl dig typ. Men mycket inom mig säger stopp för jag vill aldrig igen känna mig så misslyckad som du fick mig att känna mig den sista tiden!
Jag älskar dig otroligt mycket och vi har så många minnen tillsammans! Minnen som i alla fall jag inte bara kan kasta iväg!
Det är skönt och se att du mår bra! Jag tjuvkikar på dig! Ibland ser du då vilsen ut?! Kanske är det så, enligt mig har du alltid varit lite vilsen iofs ;)

Men vem känner sig inte vilsen ibland. Just nu känner jag mig extrem vilsen! Känns som att alla har någon utan jag, jag känner inte att jag hör hemma här!
Jag vet inte var jag hör hemma, men Bollebygd är ialf inte stället för mig! Jag hatar att bo här. Det ända bra med denna hålan är att Ely bor nära mig! Men hon har ju sitt liv också! Hon har ju Jonas! Jag vet inte vart jag hör hemma!
Nu är jag nog bara söndagsdeprimerad! Då vet man att man ska gå och lägga sig och sova!

Ännu en gång tappade jag tråden! Så många tankar i mitt huvud! ^^

I alla fall !
Jag saknar dig min bortsprungne vän! <3


Dag 3, London! :)

Vackra London <3

Idag gick vi upp innan tuppen antagligen för att John blund hälsade på oss extremt tidigt igår, efter en låååång dag på London streets! :)
Så mysig dag! Men idag kom vi till Oxford street vid 9 och insåg att alla affärer öppnar 11-12! Härligt med söndagar ;)
Men vi har gått runt och ätit frukost och gått runt och kollat! Undrar verkligen hur lång Oxford street är! Någon som vet?

Nu ska vi fortsätta handla! Härligt!
Love it! Måste handla något till bästa Christian! Förslag ? :)

Puss på er ! <3


Dag 2, London!

London är underbart! Kommer aldrig sluta tjata ! Jag gillar inte denna stad jag älskar den!
Men det finns en nakdel!
"Underground" - en hel värld under marken ! Som en labyrint, inte lätt att förstå för en som tillochmed går vilse i lilla Göteborg lixom ;)
Trafiken är väldigt hetsig över lag! Bussar, tåg, tunnelbana, bilar. Människor också förresten! Alla stressar. Det är nog något syndrom som går här.

Idag gick vi upp med tuppen i alla fall och åt frukost. Sen åkte vi in till Oxford steet! Gick sick sack över hela gatan och kollade i massor av affärer.
Vi åkte även till Madame tussauds och Skulle kolla på lite kändisar ;) men det va enormt lång kö så det får vänta till nästa gång! En bra anledning till att åka hit SNART igen ;)
Sen hoppade vi på en turist buss utan tak givetvis! Kallt! Oohja!
Men värt var väldigt mysigt och lärde mig massa! En guidad tur runt hela London! Här får man verkligen testa hjärnan! Man kan mer än vad man tror! :)
Vi hoppade av bussen köpte med oss mat och åkte hem och åt. Just nu ligger jag i badet och ska bli ren var tanken. Det tar på krafterna att gå runt en hel dag :)

Ikväll får vi se vad som händer, vad vi än hittar på så blir det roligt! Min följeslagare ligger inne i rummet nu skulle tippa på att hon somnat ;)

Kanske uppdaterar mer sen!

Massa kärlek! Hanna!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/979109/images/2013/pic_51041bb09606ee5add5a1818.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/979109/images/2013/pic_51041bb09606ee5add5a1818.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/979109/images/2013/pic_51041bb09606ee5add5a1818.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/979109/images/2013/pic_51041bb09606ee5add5a1818.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/979109/images/2013/pic_51041bc09606ee5ab415517d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/979109/images/2013/pic_51041bc09606ee5ab415517d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/979109/images/2013/pic_51041bdbddf2b35216688f4c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/979109/images/2013/pic_51041be69606ee5abcf1b2d9.jpg" class="image">


Bästa vän i London!

Dag 1!
Underbart underbart underbart! Jag äLskar London! Dom pratar helt underbart och jag förstår dom! Helt chockerande och dom verkar till och med förstå mig!
En negativ grej är att alla är väldigt stressiga! Eller dom upplevs så i alla fall! Från mig som aldrig stressar upp mig det minsta! :)

Imorgon blirre skoj :) så vi hörs imorgon gonatt! :) <3
Puss!


Kärlek?!


London baby, London!

Jag är så sjukt taggad! Jag har alltid varit enorm stark emot stor städer men ändå tilltalar just London mig! Kommer bli awsome! :)
Sitter på Säve nu och väntar! Väntan känns alltid länge när man längtar efter något! :)
Men det är de värt ;)
Men jag hör av mig ;)

Ps. Jag saknar dig!


Mina arbetskamrater!

Tycker dom är en väldigt stor del av mitt liv eftersom jag träffar dom extremt ofta och därför ska dom nu få ett litet inlägg här i mitt nerskrivna liv!
Man kan inte tycka om allt och alla! Men jag tror min chef är en väldigt bra människokännare för där har hon verkligen lyckats!
Vi är en väldigt stor grupp människor, vi är många anställda och vi alla lever väldigt olika liv. Men vi har en sak gemensamt! Vi bryr oss om människor. Och det bästa med att jobba inom ett sådant här yrke är att dom som väljer att jobba med det bryr sig om människor och även om jag inte är en vårdtagare så är jag ändå en människa och kommer jag lite halv less till jobbet så finns det alltid en eller fler underbara pärlor här som lyser upp dagen!
Fina ord och ibland räcker det med bara en kram! Eller bara en kram kan man inte säga utan en fantastisk kram!

Vet ni hur bra ni är?
Helt otroliga! Tack för allt ni gör för mig.

I mars förra året, rättare sagt 16 mars gick jag bredvid för första gången, med S.
Jag kom in väldigt fort i detta. Både arbete och med arbetskamrater och jag älskade att komma till jobbet.
Jag skulle lära mig 27 tusen nya namn. Typ 1000 vårdtagare och 700 nyckelnummer och 500 ! Okej dom siffrorna handlar det inte om, men då kändes det så. Jag tänkte detta lär jag mig aldrig! Men jag tror det gick en vecka sen satt det mesta! Härligt!

Tack mina fina vänner för att ni är fantastiska!



Ååh! Vill också vakna till ett sånt här!

Varför har jag aldrig ett sånt här sms när jag vaknar :-/
Det kommer ;)
En dag! Puss

Puss!


Är jag kär? Nej :)

Ikväll är kvällen när jag faller för dig, om igen!

Du betyder otroligt mycket för mig. Du får mig alltid att känna mig speciell!
Din blick ser på mig som jag är den finaste på jorden! Sen första gången jag träffade dig, första gången dina läppar mötte mina, första gången allt! Så har du varit speciell för mig! Tack för att du är fantastisk! <3

Förklaring :
Rubrik:
Jag är inte kär bara flummig! :)
Bild;
Bästa katten i världen och jag!


Hur kan någon man aldrig träffat betyda så otroligt mycket?

Jag älskar dig! Hur kan jag säga så när jag aldrig har träffat dig? Men jag ljuger inte när jag säger det! Jag älskar dig!
Du betyder hur mycket som helst och jag tänker på dig varje dag!
Jag pratar såklart om Nea och Antons älskling! Som ligger i neas mage å värmer sig! Jag vill träffa dig! Längtan är stor! Enormt stor!
Du är bäst! Sparka lite inuti morsan åt mig! Puss Hanna


Brum brum!

Tack fina Henrik, för en jätte trevlig vecka!

Idag ärre hemfärd sitter på bussen nu!
Älskar när bussen är 9 minuter sen och jag har 0 minuter väntetid i Skåre! Hell yeah dömt att misslyckas? Oohja! Men men fjäska in mig hos surkärringen till busschaufför, som för övrigt är det första sura värmlänningen jag träffat!

Har ju varit i en pyttepytteliten by utanför Hagfors, Ekshärad!
Åkte upp till mitt ex (Henrik) som bor här, som jag inte träffat på över 1,5 år! Hur trevligt som helst och jag hoppas definitivt att vi förblir vänner!! :)
Vi har mest myst med Elin och Andreas! Dunder trevligt!
Åkt bil å glott tv! Alltid lär man sig något nytt! (Men nu blirre inte tv på resten av året! ;) )
Träffat Marie också denna underbara vackra människan! Det är Henriks Mamma! Underbarare människa får man leta efter! Vilken stark kvinna hon är! Marie och jag har pratat lite det senaste åren och jag är så glad art jag fick träffa henne och alla andra nu igen!

2013 kunde nog inte startat bättre!
Massa extra energi nu till att komma tillbaka till min verklighet hemma!

"Borta bra med hemma allra allra bäst"
Jag saknar hemma, kan ni tänka er jag saknar Bollebygd! Eller egentligen ärre inte Bollebygd jag saknar utan människorna där. Emely allra mest! Shiiiit va länge sen vi bara hängde en hel dag mer än 3 veckor sen! Sjukt en människa jag träffar all min lediga tid har jag tekniskt sätt inte träffat på tre veckor! Sjukt!
Sen saknar jag bästa Christian massa också! Fina människa!

15.45 intar jag Bollebygd station! Och då kommer mina fina vara där sen ska vi in till Borås och lämna in en grej som gått sönder! Sen blirre träning men efter det blir det krama å pussa på Emely, Christian, bina, vinsten! Hundra gånger kärlek på det! <3

Nu låste jag spara lite batteri måste ju ha batteri eftersom biljetten finns på telefonen ! :)

Ni är bäst ( i alla fall dom flesta av er )
Haha

Puss!


Just go with the flow baby!

Det funkar verkligen för några månader sen bestämde jag mig för att bara köra. Vad som än händer så ärre bara go with the flow lixom! Funkar hela tiden!

Har varit 40 mil ifrån Bollebygd i tre dagar och det strömmar in dålig information hemifrån! Vårdtagare som har gått bort och andra saker! Tyvärr hade jag inte kunnat göra något åt dessa saker hemma heller men man vill finnas där! Där för människor man bryr sig om när det händer saker! Jag har det super mys här uppe och trivs alltid lika bra i denna lilla byn och med människorna här så är det bara! Har alltid gjort det!
Känns som att åka på en underbar semester!
Ska åka hem på måndag då händer det massa Nice grejer med Min Emely! :) <3
Längtar massa efter min bäste vän <3

Puss!


Jag älskar er!

Saknar er massor, skönt å veta att nu har det bra hos Nea å Anton!
Men jag var hemma i 12 timmar typ och tänkte hundra gånger att toalett dörren inte får vara stängd!
Mina bästa vänner är nu tillsammans och det kan inte vara bättre!
Men jag kommer alltid att älska er! Antar att ni aldrig läser detta! Jag hann ju aldrig lära er läsa ;)

Grinchen och Sambo <3


RSS 2.0