The good times in my life <3*19 Maj*

CHACHA BLOGGEN ;) HAHAH (pinsamt) 

Cecilia Sandra Bohman ,
vill ha en egen liten text i min blogg så nu ska jag berätta hur mycket jag fatkistk tycker om diiig =) 
Du är verkligen en gooo tjej, du får omgivningen att må bra .
Och för mig betyder du massa!
Du kan få mig att må så jävla bra bara av att finnas till =) 


Nu till livet=) 
Jag sitter i datasalen med Mattias, Rebecka, Sebastian, Christoffer, Cecilia och Elin =) 
Sebastian och Christoffer sitter och kollar vilka brdar dom skulle vilja knulla. 
Rebecka lyssnar på musik. 
Mattias kollar på wow filmer xD 
Celin pluggar och är allmänt fjortisar (like allways xD )
och här sitter jag xD 
Nu kom Linn med och Sebbe och Christoffer dampar på En blogg och sitter och säger CHACHA till alla som kommer in ! 
Dom är söta som fan =) 





bby, why u don't come over here ? 





Livet rullar på som man tänkt sig fast ändå inte,  min väg tog stopp men det öppnades en annan ! 
Det behövdes kanske, kanske tog jag allt förgivet och hoppades alldeles för mycket på att få det jag ville ha ! 
 Men nu äntligen så kan jag gå lite andra vägar, mina tankar har gått mycket runt just en människa dom senaste dagarna ! 
 


Jag var i Kungsbacka i lördags, och jag tycker verkligen om människorna där och trivs med dom ! 
Dom får mig att må massa bra ! 
Kim och Linnea, helt otroliga flikkkkkkkor =) <3'





Pusspuss<3
 


  

I wish u were here everytime I miss u <3 *4 Maj*

En förklaring på mitt liv , hur man kan gå från det värsta till det bäääästa <3

.Nasrin Yousef.  Du är fan den bästa på denna joden.   Jag kan inte förklara !  Du är så bra !
Jag ska ta allt från när jag började IV, det var egentligen då mitt liv började ! =)
Jag kom ju in på BF som alla vet, men jag gjorde det redan ett år innan  men då var jag så trött på skolan så jag valde att börja på IV istlt. Även fast man bara hört dåligt om IV !
Dom första dagarna tillbringade jag med Anders Eliasson typ, men han slutade ganska fort på IV, eftersom han kom in på El  och sen Fordon. Men efter tre dagar fann jag Linda ! Den bästa människan som in i  mitt liv just då ! Hon gav mig en vändning, sen delades vi in i våra klasser vi skulle ha på IV och min klass, fy fan vikka underbara människor det finnns ! Jag kan nog inte tacka er nog för allt ni gett mig. Ni gav mig en vändning i livet. I mitten av IV typ i November, träffade jag även Jocke, som i detta fallet skulle bli en stor del av mitt liv. Vi blev tillsammans i Januari 2007, det var mitt första föhållande och även första gången jag var kär på riktigt .
Jag älskade varenda dag som gick, IV, jocke, och på köpet av allt kom Emelie in i mitt liv. I Juni tog allt sin vändning, kommer ihåg det, dagen innan jag skulle sluta på IV så gjorde jag och Jocke slut, där försvann en stor del av mitt liv, sen dagen efter slutade jag på IV. och där försvann resten av mitt liv. Jag har aldrig gråtit så mkt jag gjorde dom två dagarna. Sommarlovet var ändå hyvsat jobbade mest och var med Lizette. Det var min och Lizettes sommar och en dag när Lizette bodde hos mig ( Eftersom mamma ochppa och pontus var med husvagnen) så ringde jocke det var nog typ i Augusti, så kom han hem till mig igen och vi blev tillsammans igen i ehm... September, (kanske) och var tillsammans till December med han och han familj till Sälen. Jag hade kommit in på BF och direkt blev jag och johan kompisar. Inte ens en dag behövde vi för att 100 människor skulle fråga om vi var tillsammans eller om vi var syskon xD Sen blev jag kompis med Malin och Rebecka (B-power) vi hade alltid roligt tillsammans och gjorde allt möjligt tillsammans.
I Januari blev jag och jocke tsmns igen och denna gången var vi tillsammans till September . Ungefär när jag och Jocke gjorde slut så blev jag kompis med Nasrin.
Jag var så jävla knäckt, speciellt eftersom jag och jocke fortfarande umgicks som om vi var tillsammans fast jag gillade honom och han gillade inte mig.
Jag fick körkort den 12 Novemer. Helt underbart=) I December sa jocke att vi inte skulle hålla på mer typ och då fattade jag att han hade en ny. Just då var hela min värld nere, Jag kommer ihåg den dagen jag var hemma hos nasrin och så skrev vi sms och han skrev det. Det kändes på honom som om han hade velat säga det så länge och äntligen fick läge till det. Jag satt på Nasrin pall utanför hennes hus och hon hade björndräkten på siig och jag grät i hennes famn och hon grät och vi grät som två jävla idioter xD haha.. Vi satt där och funderade och pratade. Han sa att det va bäst så för att jag skulle glöma han. Nasrin försökte få mig att tro på det, för hon ville inte se mig sårad. Men jag hade bestämt mig han hade en ny. Dagen efter hette han myser med älsklingen och jag hade ju frågat honom om han hade en ny och det hade han inte sa han. Men han ville bara se hur jag reagerade på dom orden och ännu en gång, BULLSHIT kände jag bara .. och jag visste vem den dör bruden var även fast han inte hade nämt ett ord om henne så kände jag det på mig och va rätt jag hade ^^
Jag åkte till Tjeckien och fy fan mitt liv ändrades totalt jag åkte dit ner och ingen visste någonting om mig och mitt förflutna, jag nämnde inte ett ord för dom om någonting om Jocke . Jag kände bara att alla underbara människor här har det såå mkt värre än vad jag har det . Dom vore må sämre än jag men det gjorde dom inte så varför ska jag gråta och må dåligt för att jag misst killen som fanns i mitt hjärta för att han hade ny tjej. Nej nej för fan . Det funkar inte kände jag bara .. Så jag bara kände att nu jävlar, jag vill inte och kommer aldrig få tillbaka Jocke så varför är jag lessen. ?  jag frågade mig själv det, och var glad över svarat jag gav mig själv. Jag la han åt sidan och tänkte att näe nu jävlar antingen gör jag det nu eller så kommer det aldrig hända ..  Jag är glad att jag gjorde det, men var samtidigt rädd att smällen skulle komma typ i Februari någon gång när jag hade fått tänka över varför jag hade lagt han åt sidan . Men men jag kom hem från Tjeckien och hade ändrat livet totalt. Alla småsaker vara bara skit för mig, jag sket verkligen i det, blev inte sur för små saker. Jocke hade  ny tjej och efter resan kunde jag vara glad för hans skull vikket många tyckte var konstigt. Men ialf. Den 3 januari (bra minne) så började en okänd människa smsa mig , eller som sen visade siig var Robert som jag hade träffat när jag kört Jocke till Statiol i Hällingsjö en gång och en gång till Svenljunga. Han skulle driva med mig tyckte Jocke och jag och Nasrin åkte hem till Jocke för han hade lite folk hemma. Jag träffade då för fösta gången Tina ( Jockes nya tjej ) och jag blev ännu gladare för hans skulle för hon verkar vara en trevlig tjej och Jocke såg lycklig ut tillsammans med henne och det var ju så jag ville se honom... Jag snackade mest med Robert den kvällen och allt är så öde, eftersom det var den killen jag hade kollat in när jag hade släppt av Jocke vid Statiol den där kvällen jag hade ett datum vänta ( 16/11-08 ) det första jag hade gjort när jag släppte av Jocke och åkte därifrån var nämligen att jag ringde Rebecka och berätta vilken otroligt söt och charmig kille jag träffat xD Samma när jag träffade honom i Svenljunga då pratade jag med Emelie i telefon och jag bråkade med Jocke så Jag snackade mest med Robert då me. och så sa jag det till Emelie i telefonen att shiiit typ... Ja ni fattar( tjejsnack) .
men ialf, efter den där 3 januari så snackade jag mer och mer med Robert på sms. Han var till och med trevligt både söt och trevlig. Nu är jag glad att dom skulle driva med mig eftersom jag blivit så bra vän med Robert som jag blivit. Tyvärr så pratar ju dessverre jocke inte med miig. Men men vad kan man begära efter att ha varit tillsammans i ett och ett halvt år :P HAHA !! Då vore man ju inte kunna prata med varandra ( eller vad säger ni ) .
Nu är livet verkligen perfekt jag har dom bästa vänner och allt är kanon. Idag kan jag se tillbaka på en rolig tid men det var meningen att den skulle ta slut och att allt skulle bli såhär. Jag skulle få bli lycklig. Jag trodde jag var med Jocke det var jag också , men inte alltid och abslout inte som  nu !
 Jag säger bara det !
Inte ens för pengar skulle jag vilja ändra mitt liv just nu ! Jag älskar det och nu ska jag snart sova också. Nasrin ligger och sover bredvid mig typ xD <3
Hanna =)






RSS 2.0